بخش آموزش / ما تجارب خود را با شما به اشتراک میگذاریم

آیا تا به حال برای شما هم پیش آمده است که حین گوش دادن به فایل های صوتی ، حس کنید که صدای اصلی موجود در فایل پایین است و هر چه قدر هم ولوم دستگاه خود را افزایش می دهید ، نمی توانید صدا ها را به خوبی تشخیص دهید؟ برای حل این مشکل و افزایش کیفیت صدای فایل های صوتی ، روش های مختلفی وجود دارد که در این پست آنها را بررسی می کنیم.

< ادامه مطلب



پژوهشگران موفق شدند تا کوچک‌ترین گیرنده‌ی تلویزیونی (آنتن) دنیا را بدون فدا کردن میزان گیرندگی یا شرایط کارکرد آن بسازند. این گیرنده که در دانشگاه مورلوس مکزیک ساخته شده، با وجود ابعاد کوچکی که دارد قادر است سیگنال‌های دیجیتال و آنالوگ کانال‌های تلویزیونی را دریافت کند.

< ادامه مطلب

ما این موضوع را می‌دانیم که تصاویر، موسیقی‌ها و دیگر فایل‌های دیجیتالی که روی حافظه دستگاه قرار می‌گیرند، در واقع به صورت فیزیکی نیز در این درایو حضور دارند. اما این اطلاعات نوشته شده روی حافظه، آیا وزن خاصی نیز به دستگاه اندرویدی یا آیفون ما اضافه می‌کنند؟ در این مطلب به این موضوع که شاید کمتر کسی به آن فکر کرده خواهیم پرداخت.

< ادامه مطلب

در بعضی مواقع ما هنگام استفاده از اینترنت و وبگردی از سیستم و کامپیوتر اصلی خود استفاده نمیکنیم مثل مواقعی در کافی نت یا محل کار هستیم.اگر شما در این هنگام با آدرس اینترنتی یا متنی مواجه شوید که بخواهید بعدا از آنها استفاده کنید راه ها متفاوتی مثل ذخیره کردن در یک فایل متنی و.. وجود دارد اما میتوانید بسیار راحت آدرس ها و متن ها را به صورت آنلاین، مطمئن و دائمی برای خود نگهداری و بروز رسانی کنید در ادامه نحوه انجام اینکار را آموزش میدهیم.

< ادامه مطلب

برای اتصال کامپیوتر به تلوزیون روش های متعددی وجود دارد. اساسا یکی از دلایلی که کامپیوتر را به تلویزیون متصل می کنند و از نمایشگر تلویزیون به جای مانیتور استفاده می کنند ، کاهش کیفیت نمایش تصاویر با مانیتور های معمول است .برخی نیز برای مشاهده ی فیلم ها و یا آموزش های گروهی نیازمند صفحه ی نمایش بزرگتری هستند و بنابراین از تلویزیون به جای مانیتور اصلی کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده می کنند.

< ادامه مطلب


برای انجام صحیح و به موقع فعالیت‌های روزانه تنظیم یک برنامه‌ی زمانی ضروری به نظر می‌رسد. اگرچه خیلی از ما از این برنامه‌ استفاده نمی‌کنیم ولی تدوین آن می‌تواند در رسیدن به اهداف کمک زیادی کند.

< ادامه مطلب

در برخی اوقات ما با ارور هایی در ویندوز مواجه میشویم که برای حل آنها نیاز است که متن آنها را انتخاب و کپی کنیم و یا میخواهیم اطلاعاتی در مورد منو و متن های مختلف یک نرم افزار بدست آوریم اما متاسفانه این متن ها براحتی در دسترس نیستند و یا کپی نمیشود، برای انجام سریع اینکار یک روش فوق العاده آسان را آموزش می دهیم.

< ادامه مطلب

۳ روش برای بازیابی اطلاعات هارد لپ تاپ سوخته و معیوب

هارد درایو ، هارد دیسک ، دیسک سخت و تمامی اسامی مشابهی که ممکن است تا به حال شنیده باشید ، محلی برای ذخیره سازی جانبی داده ها در لپ تاپ و کامپیوتر است. این بخش به دلایل سخت افزای و نرم افزای متعددی ممکن است آسیب ببیند و دیگر دسترسی به اطلاعات موجود در آن ممکن نباشد  اما این اطلاعات همچنان در حافظه ی جانبی حفظ و نگهداری میشوند ، در ادامه ۳ روش کاربردی برای بازیابی (Recovery) اطلاعات هارد آسیب دیده لپ تاپ سوخته و خراب شده را می خوانید.

 

< ادامه مطلب

آیا امواج وای فای واقعا برای انسان مضر است؟

با جست وجوی ساده ای در فضای وب می توانید شمار زیادی از مقالات را تحت عنوان مضرات امواج وای فای ، خطرات امواج وای فای برای کودکان ، تاثیر وای فای بر سلامتی انسان و …را می توانید مشاهده کنید. اما به راستی امواج وای فای موجود در فضا ، برای انسان مضر هستند و سلامتی ما را تحت تاثیر قرار می دهند؟

< ادامه مطلب